• Gaura hota fara praf, faravibratiii O gaura de hota intr-un apartament amenajat executata fara praf, fara vibratii prin tehnologie diamantata umeda
  • Gaura hota la apartamente in renovare Gaura hota prin carotarea betonului la un apartament in curs de amenajare.
  • Gaura hota fara praf, faravibratiii Gaura de hota prin carotarea betonului. Executie rapida, fara praf, fara vibratii, ieftin .

 Gaura de hota se realizeaza cel mai eficace prin carotare beton diamantata

 

 

Carotarea diamantata sta la baza oricarei operatiuni de gaurire a betonului cu diametre si adancimi de gaurire medii si mari. Este atat de folosita in lume incat au inceput sa se organizeze targuri si expozitii cu vanzare ale marilor producatori de scule de carotat ca si evenimente de sine statatoare.


Numarul aplicatiilor gaurilor este atat de mare incat ar trebui sa dedicam intregul nostru site numai pentru enumerarea acestora. De la banala gaura pentru hota sau aerisire folosita intr-un apartament, pana la gauri in baraje si betoane speciale sau demolari controlate ale cladirilor.


Carotarea diamantata a betonului este foarte eficienta si rentabila atunci cand executia este realizata de profesionisti cu scule de top si consumabile de calitate. Intregul ton al executiei este dat de eceste trei elemente : omul, masina, consumabilul.


In functie de specificul lucrarii, oferim numarul de oameni, masini si consumabile impreuna cu gama de accesorii necesare carotarii pentru gaurirea cu succes a betonului in diferite conditii de lucru